Parkering

Parkeringen skjer på offentlig område og er gratis. For å innfri smittervernsreglene har vi ikke anledning til å selge program, slik vi vanligvis gjør. De som ønsker, er likevel velkomne til å Vippse en slant til NM 2020, som er rigget klart på kort varsel.

Vippsnr 621557 NM 2020 PÅ KORT VARSEL

eller skann denne QR-koden

Bydelsoverlegen har bedt oss om å organisere parkeringen slik at vi unngår at puljene/kohortene strømmer forbi hverandre på vei til og fra parkering/arena.

1 meters regelen er viktig også her. For å oppnå dette skal puljene spre seg på to parkeringsområder:

  • Nedre parkeringsområde: Pulje 1 og 3 bruker de to nedre parkeringsplassene på Oset. 
  • Øvre parkeringsområde: Pulje 2 og 4 bruker parkeringsplasser på vei til Linderudkollen

Beregn god tid!

Beskrivelse nedre parkeringsplasser

Den store nedre parkeringsplassen ble ferdig opprustet høsten 2018 har fått 104 oppmerkete plasser. Det er mulig å parkere ytterligere 20 biler på utsiden av parkeringsplassen, parker slik at flest mulig får plass. Det er plass til omkring 40 biler på den lille nedre parkeringsplassenlitt nærmere løkka.

Den store nedre parkeringsplassenfinner du med «Oset, Oslo» som mål i Google Maps, eller adressen Midtoddveien 34, 0494 Oslo på GPS. Kjør Ring 3 mot Storo, og kjør opp Grefsenveien og følg trikkeskinnene til endeplassen. Fortsett videre i samme retning forbi Kjelsåshallen. Rett etter Kjelsåshallen er den storeparkeringsplassen på venstre side, den lillelitt videre oppover. 

Fra den lille parkeringsplassen og videre opp til løkka er veien privat,og den er sperret med en bom på toppen. Det er forbudt for andre enn beboere å kjøre og parkere på denne veien (se kartet). Respekter skiltingen! Hvis dere sykler ned denne veien, ta hensyn og hold farten nede.

I nærheten ligger Kjelsås Folkets Hus, det er ikke tillatt å parkere på deres parkeringsplass.

Gå fra nedre parkering til arenaen

Du kommer til arenaen fra den store og lille nedre parkeringsplassen ved å gå langs den private veistubben. Det er 400 m og ca. 6 minutter å gå. Det finnes en ny turvei fra nedre parkeringsplass og opp til løkka. Ikke bruk den da du ikke kommer inn på arenaen fra den siden. Inngangsslusen til arenaen er fra Lachmanns vei.

Beskrivelse øvre parkeringsplasser

Det er en veldig stor parkeringsplass på Linderudkollen og det er tre mindre parkeringsplasser på veien opp dit. Kartet under viser veien dit fra øvre parkering ved løkka. Følg skiltingen til Linderudkollen. Det er ca 2 km oppover til Linderudkollen. Slipp av ryttere og utstyr i dropp-punktet vårt i krysset Lachmanns vei og Solemskogveien (se kartet under). Parkeringsvakten holder øye med bagasje dersom rytterne du slipper av ikke kan bære det med seg ned til arenaen. 

Gå fra øvre parkering til arenaen

Fører bør ha med egen sykkel, det tar omkring 5 minutter å sykle ned fra Solemskogveien/Linderudkollen samme veisom du kom og forbi parkeringsvakten i krysset Solemskogveien og Lachmanns vei. Ikke ta grusveiene, da kommer du rett uti løypene. Det tar omkring 10 minutter å sykle opp til Linderudkollen parkeringsplass.

Har du telt og mye utstyr?

Gi beskjed til parkeringsvakten og du får kjøre ned til løkka og losse det, for så å snuog kjøre og parkere bilen på den plassen som er angitt for din pulje. Adkomst med bil er fra oversiden av arenaen, bruk adressen «Lachmanns vei 59» som mål i Google Maps.Det er trangt å snu ved arenaen, og det vil være mange syklister som varmer opp. Følg godt med når du rygger!

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Siste nytt

Fartsfest på Langstløkka

29. april er speakern på plass, burgerne er på grillen, rittløypene er striglet, og vi håper på storinnrykk når startskuddet for Kalas Rye terrengsykkelfestival ljomer

Read More »

Direkte streaming

Minner om at vi streamer direkte fra alle ritt. Der kan du se start, runding og målgang. Her er lenke: Rye Terrengsykkelfestival (direktesport.no)

Read More »

De eldre motiverer oss

82 kvinner deltar i Kalas Rye terrengsykkelfestival, blant annet Linnea Nordal Berg og Kamilla Aasebø fra SK Rye som gleder seg til å sykle i

Read More »

392 ryttere til start

-Vi er godt fornøyd med så mange påmeldte ryttere til Kalas Rye terrengsykkelfestival neste helg, sier rittleder Rakel Broholt Fougner. I et normalt år arrangeres

Read More »
Rye Bike Festival

Related Posts

Fartsfest på Langstløkka

29. april er speakern på plass, burgerne er på grillen, rittløypene er striglet, og vi håper på storinnrykk når startskuddet for Kalas Rye terrengsykkelfestival ljomer

Direkte streaming

Minner om at vi streamer direkte fra alle ritt. Der kan du se start, runding og målgang. Her er lenke: Rye Terrengsykkelfestival (direktesport.no)